Артистът, заел се тренировките по актьорско майсторство на звездите в шоуто за имитации, разказва за емоциите си от благотворителното шоу и какво очаква от сезон 12

След участието си в специалното издание на „Като две капки вода за всяко дете“ и преобразяването си в легендарния Джордж Майкъл музикантът Владимир Михайлов е гост в студиото на „Здравей, България“. Заедно с 6-годишния Кристиян актьорът изпълни песента Faith и много се забавляваха на сцената на благотворителното шоу, което се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи кауза – закрила на всяко дете от насилие.

„Беше много зареждащо преживяване. Цялата вечер бе пълна със смях и за съжаление с малко сълзи, но децата дадоха всичко от себе си и ние възрастните също. Моят партньор Крис е много зрял, отдаден, талантлив и е на шест и половина години. По време на репетициите ми задаваше конструктивни въпроси, за да може д си подреди цялата картинка. Абсолютен професионалист“, споделя емоциите си от благотворителното шоу „Като две капки вода за всяко дете“ музикантът.

Софи Маринова и Валентина са победители в благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Този понеделник от 20.00 ч. в ефира на NOVA започва сезон 12 на „Като две капки вода“. Какви изненади могат да очакват зрителите от шоуто за звездни преобразявания? Владо Михайлов бе големия победител в предишния сезон 11, но се завръща в предаването в нова роля – ментор по имитации, треньор по актьорско майсторство.

„Всеки един от участниците в този сезон е доста различен. Интересни са като подбор и очаквам страхотно шоу и големи изненади. Довечера в 20.00 ч. ще разберем участниците. Ще има 4 мъже и 4 жени – популярни личности. Мисля, че аз няма да имам много работа, а по-скоро те. Очаквам участниците да се хвърлят на 100% , а аз да се забавлявам с тях и задачите им. Смятам, че страничния поглед е важно нещо при такъв вид задачи, защото дори да прекараш по много органичен начин един образ, не можеш да се погледнеш от страни“, коментира менторът.

Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

„При шоуто снощи напрежението беше огромно, но бяхме в подреден хаос. Напрежението е при всеки участник, който осъзнава, че шоуто не е шега. Комедията е едно от най-трудните неща за създаване. Като ментор ще ми е много приятно, а  такъв тип работа ме зарежда“, разказва Владимир Михайлов.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.