Участничката споделя, че трудното е не само да пееш и да танцуваш, а да влезеш в кожата на другия

Джулиана Гани изпя песента „Шоколади, бонбони“ в първия лайв на „Като две капки вода“, влизайки в образа на легендарната попфолк певица Тони Дачева, а днес като рожденичка има повод да почерпи. Участничката в хитовото шоу за имитации днес е гост в студиото на „Здравей, България“ и обещава да забавлява феновете на предаването за звездни трансформации. Споделя, че има много енергия и е основно в шоуто да се забавлява.

„Когато тази песен е излязла съм била на 3 години. Не съм певица или актриса, затова за мен най-важното е, да има шоу и хората да се забавляват. След лайва много хора си пееха песента и се радваха, а аз получих супер позитивни коментари. Аз по принцип нямам сценична треска, но когато се качих в асансьора, ми изтръпнаха зъбите. И другите се чувстваха така, защото адреналинът е супер голям. Излизаш на сцената и всичко бързо свършва. По време на изпълнението гледам към Хилда Казасян, защото тя ме успокоява, а след това гледам към Фънки“, признава участничката.

Джулиана разказва, че е получила ценни съвети от ментора Владо Михайлов, който й е показал как се гребе и също така са работили по погледа на оригиналната изпълнителка. Целта е да постигнат невинноста на човек, гледащ към морето. Следващият образ, в който ще трябва да се превъплъти, е този на Дженифър Лопес и репетициите вече са започнали.

Владимир Зомбори: Полезно е за артисти да минат през „Като две капки вода“, за лична проверка

“Тя е латино дива, която много танцува, мята коси, лази по пода и се раздава на сцената. Ще падне голяма репетиция, но ще се опитам да я направя. Трябва да хвана енергията й”, споделя Джулиана.

Рожденичката си спомня, че като малка е винаги е имала по две торти. Сред незабравимите й подаръци е кукла с батерии, танцуваща ламбада. Днес е планирала голямо парти, на което са поканени журналисти, актьори и много приятели.

“Гримьорите на “Като две капки вода” са много добри. Прикриха ми татуировката, тъй като Тони Дачева е нямала такава и втори ден все още не мога да махна грима, който застана като "втора кожа". Толкова са добри, че дори когато мъжът ми влезе зад кулисите, не успя да ме разпознае. Аз бях с голямата коса, тънките вежди, малка уста и ме подмина, без да ме разпознае”, разказва тя.

Разходка зад кулисите на „Като две капки вода“ сезон 12

Колко често са и как протичат репетициите за шоуто?

“При гримьорите отиваме в 12 ч. и сме при тях до 20.00 ч., когато започва шоуто, което е три часа. След това има процес на разгримиране и успяваме да се приберем в малките часове. Дълъг работен ден е. В седмицата отделяме от 3 до 4 дни за репетиции и за тренировки с Етиен Леви. Отделно на това, аз ходя на уроци по пеене. Нямам амбиции да ставам певица или да влизам в Пайнър, а е специално заради шоуто. Завършила съм музикално училище и не искам да излагам преподавателите си.”

Участничката признава, че от женските образи, които би искала да й се паднат от Бутона на Късмета, е този на Ейми Уайтхаус. Определя я като дива, бунтарка и силно драматична. Гласът й е дрезгав и няма височини. От мъжете би избрала Криско. Рапът е труден, но ще наподоби движенията му. Висока летва й се струва Панайот Панайотов.

“Трудното е, не просто да изпееш или да изтанцуваш, това което ти се падне, а да се опиташ да влезеш в кожата на другия. Видях, че в “Капките” се харесва да има много танци и нямам проблем с това. Много искам и харесвам Уитни Хюстън, но нямам представа как ще я изпея. Мисля да наблегна на това, което мога – танци, усмивки, добро настроение и визия.”

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.