Дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло” стартира на 29 февруари в 22:00 ч. по NOVA

Специална предпремиера на дългоочакваното продължение на “Дяволското гърло” – “Есента на демона” събра актьори, екип и представители на медии. Част от ексклузивната прожекция на първите два епизода станаха продуцентът Евтим Милошев, режисьорът Павел Г. Веснаков, актьорите Теодора Духовникова, Димо Алексиев, Ирмена Чичикова, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Константин Трендафилов - Коко, Николай Николаев, операторът Иван Вацов и част от екипа на сериала. Зрителите на NOVA ще могат да видят премиерния епизод на криминалната поредица на 29 февруари в 22:00 ч.

ГАЛЕРИЯ: МЕДИЙНА ПРОЖЕКЦИЯ НА СЕРИАЛА "ЕСЕНТА НА ДЕМОНА"

“За мен беше изключително интересна цялата историческа линия и съм сигурна, че зрителите с афинитет към историята ще я оценят високо. Това продължение на сериала е дългоочаквано и нямам търпение за първата среща с телевизионните зрители, защото последната дума е тяхна”, сподели след прожекцията Теодора Духовникова, която влиза в ролята на профайлъра Мия Язова.

Димо Алексиев: Актьорът-хамелеон влиза във втори сезон на „Дяволското гърло“

“Това е труден за реализация проект от физическа и емоционална гледна точка. Радвам се, че имаме възможността да разказваме такива истории, които са действително важни за обществото”, каза режисьорът Павел Г. Веснаков. “Това е проект за справедливостта, а не за жестоки престъпления. Именно за справедливостта, която е дефицит в нашето общество“, допълни продуцентът Евтим Милошев.

Дългоочакваното продължение на хитовия сериал „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

“Есента на демона” ще изправи любимите герои Мия Язова и Филип Чанов (в ролите влизат талантливите актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов) пред сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове – Велико Търново. Сюжетът ще разкрие още мистики от езотериката и българската история на старата столица. Всеки четвъртък от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще проследят развитието на цялото разследване, изпълнено с постоянно напрежение. Сценарият на сериала е дело на Иван Спасов, режисьор е Павел Веснаков, a продуцент – Евтим Милошев и Dream Team Group.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.