Победителят в третия лайв на хитовото шоу за звездни имитации споделя емоциите си от участието и победата

След втората си победа в третия лайв, посветен на българските песни и изпълнители в „Като две капки вода“, актьорът споделя емоциите си от участието и победата си в хитовото шоу за имитации. Пред репортер на „На кафе“ победителят разказва, че не е очаквал, че ще спечели, но е силно развълнуван от реакциите на хората.

„Не съм очаквал такава топлина и любов от публиката, и съм изключително благодарен от това, че се вълнуват заедно с мен. Сцената е много по-различна от тези, на които съм бил до този момент“, признава артистът.

При снощния лайв на хитовото шоу за звездни трансформации сред публиката в залата бяха майката и сестрата на Влади Зомбори, които го подкрепяха.

„Не съм суеверен, но винаги е добре когато има близки хора, защото те ми пращат позитивна енергия. Знам, че вярват в мен и по този начин съм по-спокоен при изпълненията. Тази вечер пях за майка ми и сестра ми и за моят град Пловдив“, коментира Влади Зомбори.

Единствено българска музика и емблематични образи в празничното издание на „Като две капки вода“

Приема ли градивната критика любимецът на публика и жури?

„Да имитираш човек като Васил Найденов е изключително трудно, но се опитвам да го правя с уважение и професионализъм.“

Влади разказва, че през цялото време е бил нащрек да не забрави движенията с техническите добавки и с намалянето на микрофона. За следващия лайв Бутонът на късмета отреди на участникът да се преобрази в колежката му Мария.

„Това ще е нещо много, много интересно. Ще се съветвам с нея, тъй като заедно сме в това нещо. Ще я разпитвам за неща свързани с начина й на пеене и поведението й. Надявам се да се справя прилично“, обещава Зомбори.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.