Гледайте романтичните заглавия „Мистър Дийдс“ от 13.00 ч. и „Мансардата“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Забавен кино следобед, изпълнени с емоции, смях и комични ситуации очаква зрителите с филмовите заглавия тази събота в ефира на NOVA. От 13.00 ч. в лентата “Мистър Дийдс“ холивудската звезда Адам Сандлър ще докаже, че парите не винаги променят хората. Филмът е втората съвместна лента на Сандлър с режисьора Стивън Брил и е римейк на изключително успешната творба на Франк Капра “Мистър Дийдс отива в града” с Гари Купър. Адам Сандлър си партнира със звезди като Уинона Райдър, Джон Туртуро, Питър Галахър и Стив Бушеми. “Мистър Дийдс“ разказва историята на Лонгфелоу Дийдс (Адам Сандлър), който притежава собствена пицария в малък провинциален град. Щастието му се усмихва, когато след смъртта на отдавна забравен роднина, той получава неочаквано наследство - 40 милиарда долара, баскетболен отбор, медийна групировка, частен хеликоптер и всичко, за което човек може да мечтае. Дийдс отива в големия град, за да получи своето наследство и се озовава в разкошен апартамент, обслужван от необикновен личен камериер (Джон Туртуро). Всичко се нарежда още по-добре, когато Дийдс се запознава с красива училищна сестра (Уинона Райдър). 
В един момент нещата се оказват не такива, каквито изглеждат. Сега на Дийдс ще се наложи да открие какво представлява живота и ще докаже, че парите могат и да променят някои неща, но не и всичко.

По-късно от 15.00 ч. в романтичната комедия „Мансардата“ с  Бен Стилър и Дрю Баримор ще се опитат да осъществят американската мечта. Лентата е режисирана от друг известен американски комик- Дани Де Вито, който е оставил отпечатъка на своя изтънчен черен хумор, познат ни от „Войната на семейство Роуз”. Историята отново е концентрирана около приключенията на брачна двойка в търсене на своя дом. 

Алекс (Бен Стилър) и Нанси (Дрю Баримор) са младо семейство, което мечтае за хубаво жилище, но по техния джоб! Нанадейно излиза мечтаната оферта. С малка подробност - стара бабичка, която върви заедно с жилището и изглежда повече от безобидна. Обаче това е само на пръв поглед. Много скоро двойката става мишена на атаки от всякакъв тип. Доскорошните им мечти започват взе по-бързо да се топят под честия огън на изобретателната стара госпожа. Ще могат ли да я преборят?

Не пропускайте развръзките в романтичните заглавия „Мистър Дийдс“ от 13.00 ч. и „Мансардата“ от 15.00 ч. тази събота по NOVA