Гледайте "Идеалното момиче" от 12.30 ч. и "Предложение, любов и още нещо" от 14.15. ч. по NOVA

Романтичен кино следобед с житейски уроци и мистерии в търсене любовта очаква зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. В 12.30 ч. звездата от сериалите „Психотерапия” и „Спартак” Анна Хътчисън ще получи важен житейски урок в „Идеалното момиче”. Хътчисън се преобразява в Кимбърли – богато и разглезезно момиче, което наследява състоянието на покойния си баща. 

Животът й напълно се преобръща, когато неочаквано разбира, че е напълно разорена. За да стъпи на краката си, младата дама решава да започне работа в магазин за спортни стоки. Скромната и забавна личност на собственика на магазина Майкъл променят Кимбърли с всеки изминал ден към по-добро. Дали пораждащите се чувства между двамата ще я научат да обича истински, след като тя си връща състоянието и отново се превръща в богата жена?

По-късно от 14.15 ч. следва романтичната лента на режисьора Обри Арнисън "Предложение, любов и още нещо", която разказва историята на Трина - собственичка на кафене, в което всички се влюбват един в друг. Но когато голямата комедийна знаменитост Пийт Сандърс, избрала заведението, за да предложи там брак, получава отказ от избраницата си, Трина е напът да загуби целият си бизнес. Единствената възможност да запази всичко постигнато до тук е да се опита да събере отново комикът и бъдещата му годеница. Планът неусетно поема в друга посока , след като между Трина и Пийт започват да се пораждат любовни чувства...

Не пропускайте "Идеалното момиче" от 12.30 ч. и "Предложение, любов и още нещо" от 14.15. ч. по NOVA.