Припомнете си историята на ресторант "Евридей" във Варна

В "Кошмари в кухнята" тази вечер шеф Манчев ще ни припомни как се озовава във Варна по SOS сигнал за потъващ ресторант. Малко семейно заведение, стопанисвано от баща и дъщеря, има нужда от капитанска помощ.

"Евридей" се намира в квартал "Левски" в периферията на центъра. Собственикът Златко Георгиев се бори, за да върви бизнеса всеки ден, но има успех само с обедното меню. Вечер клиенти няма, а дъщерята Поли не успява да излезе от сянката на баща си и да вземе управлението в свои ръце. Задачата на шеф Манчев е да установи пропуските в системата и да изготви нова навигационна карта, която да отведе ресторант "Евридей" до острова на кулинарните съкровища.

Този път шеф Манчев попада в заведение, в което собствениците са инвестирали повече в кухнята отколкото в салона. Зоркото око на кулинара фиксира стратегическа грешка още в началото. Свръхкритичен баща и неуверена дъщеря, която повече помага, отколкото управлява.

Кошмарите този път са в липсата на организация. Един сервитьор взема поръчката, друг я носи, а 10-те % недоволни клиенти и меню, което залага повече на количеството, отколкото на качеството, бързо се превръщат в сериозен проблем. Големите кошмари, гарнирани с голям потенциал, карат Манчев да прибегне до нестандартно решение.

Ще успее ли шеф Манчев да събуди лидера в Поли и да я превърне в капитан, който да хване попътния вятър и да изведе "Евридей" от кризата, припомнете си тази вечер от 22.00 ч. само по NOVA.