Музикантът разказва повече за кулинарното приключение и за плановете си след напускането на формата

Костадин Георгиев - Коцето Калки е най-добрият певец сред стоматолозите и най-добрият стоматолог сред певците. Той е музикант, зъболекар, хоби готвач и един от любимите и атрактивни участници в Hell’s Kitchen. Музикантът отпадна от кулинарното предаване, но Благой Цицелков ни среща с него специално за „Събуди се“. Бунтарът, който вече е на 62 години разказва за кулинарното си приключение Hell’s Kitchen.

„Отпадането ми е малшанс, защото Hell’s Kitchen е състезание и само една капка олио може да бъде фатална. Малко невнимание и всичко свършва“, коментира отпадането си след приготвяне на кордонбльо артистът, който бе част от звездния отбор.

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Калки е известен вегетарианец и не хапва месо от 20 години, но във формата му се наложи да пробва. Разказва, че не е било проблем за него, тъй като готви месо за приятелите си, а също така го е приготвял за участието си в „Черешката на тортата“. Проблемът за него е да се справи за определеното време, да постигне вкуса, който желае и да го представи добре. Коцето бе невероятен в презентациите и бе определен от „Звездните“ за „Сърцето на отбора“.

„Ще ми липсват колегите, защото в рамките на формата установихме едни близки взаимоотношения. С повечето от тези хора сме се виждали на сцени, но съвсем епизодично. Но сега имахме възможността да се опознаем, да попеем заедно в компания и това се случваше всеки път, когато снимахме. Беше много забавно, но сме се уговорили, когато всичко приключи да направим нещо за финал“, споделя за взаимоотношенията в Кухнята на Ада.

Кой ще спечели и има ли напрежение между Бони и Гърдева?

„Нормално е да има напрежение между жени, които готвят. Интересуват се много от рецепти и търсят такива в интернет. Мъжете не сме такива и аз повече разчитам на интуитивното готвене, на отношението ми към подправките и на това, какво се случва в чинията. Твърдо вероятно е една от жените да е победител. Нямам фаворит, но и трите момичета се справят чудесно“, е мнението на хоби готвачът.

Кой ще напусне Кухнята на Ада тази вечер?

„Със сигурност ще останем по-близки с Тома, защото и жанрово в пеенето сме близки. С Бони сме се виждали и ще продължаваме да го правим. Китодар е една много интересна личност, но всички от нашия отбор са много готини“, признава участникът.

В момента Коцето Калки е в Бургас и поводът е Мартина Табакова, неговата съпруга, която е име на класическата музика. Причината да са в морския град е нейн концерт по класически произведения на френски композитори от Бел епок.

Феновете на музикантът ще могат да го видят на предстоящото му турне с разградска филхармония, на която ще изпълни и световни любовни дуети със съпругата си. Турнето започва в началото на юни от Велико Търново, Горна Оряховица и по родното Черноморие.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok