Коя двойка ще напусне Вилата на любовта на крачка от финалите?

Най-верните фенове на “Един за друг” ще изиграят ключова роля в последното групово изпитание преди финалния етап на любовната надпревара - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Брокерът Светослав и съпругата му Сияна ще трябва да преследват задължителна победа, ако искат да си осигурят място в топ 5 този сезон.

Светослав и Сияна ще се борят за спасение в “Един за друг”

Играта за двойки ще изпита смелостта, бързината, ловкостта и логическото мислене на влюбените участници. Те ще бъдат издигнати във въздуха на клатеща се платформа, на която освен добър баланс, ще трябва да демонстрират и отлични аналитични умения, опитвайки се да отгатнат мнението на феновете на предаването по редица ключови за всяка връзка въпроси.

Математически перипетии за дамите в “Един за друг”

Фаворитите в генералното класиране Сияна и Светослав ще се опитат да се спасят от първата си елиминация този сезон, а трите най-добре представили се в предизвикателството двойки ще получат и допълнителна награда - романтичен уикенд за двама.

Отпадналата двойка ще даде своето първо ексклузивно интервю в официалния подкаст на  предаването “Един без друг” веднага след края на епизода тази вечер.

Не пропускайте “Един за друг” - от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.