Актьорът коментира участието си в сериала „Есента на демона“, предаванията в ефира на NOVA и театралната постановка „Измяна“

Специално за "На кафе" актьорът Димо Алексиев разказва повече за постановката „Измяна“, в която участва заедно с Йоана Буковска, Милен Каракамушев и Вълчо Янев, и почитателите на театралното изкуство могат да гледат тази вечер в Сливен. Той споделя, че обича да се зарежда сред природата и го прави винаги преди снимки или представление.

Кой е убиецът в „Есента на демона“?

„Само няколко часа ни делят от този толкова задаван въпрос и почитателите на сериала ще разберат тази вечер от 22.00 ч. в ефира на NOVA“, избягва отговора актьорът.

„Неофициално екипът работи усилено, но все още не мога да издавам нищо конкретно. Това, което чувам, ме кара да се усмихвам под мустак“, коментира започналата подготовка на новия сезон на най-гледаното и екстремно риалити „Игри на волята“.

Кой е убиецът в „Есента на демона“?

„Гледах, разбира се, финала на „Като две капки вода“ и това беше огромно, грандиозно шоу. Хората бяха дълго време на крака и според мен това бе част от историята. Искам да поздравя екипа и всички хора, които се постараха да случат това нещо. Това е много сериозна работа на десетки, които не се виждат, но благодарение на тях се изгражда това шоу“, категоричен е Димо Алексиев, който в предишния сезон на хитовото шоу за имитации бе част от него, заедно с колежката си Ралица Паскалева.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Есента на демона“ за актуални новини.