Гледайте новия епизод на кулинарното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

В петък финал на звездната седмица в „Черешката на тортата“ ще постави забавният Кирил Недков, който ще демонстрира отлични кулинарни знания. Талантливият актьор е познат на зрителите от киното, театъра и многобройните сериали, в които участва. Заедно с колежката си Рая Пеева Недков участва в представлението „Престъпления на сърцето“, но феновете му могат да го гледат в младежки театър „Николай Бинев“.

Храна за душата от Рая Пеева в „Черешката на тортата“

Макар и от разстояние, носителят на „Аскеер“ ще въвлече цялата рода в подготовката на масата и ще предложи на гостите домашни специалитети, които няма да открият в магазина. Менюто му е семпло, скромно, но от сърце. Вечерята му ще започне с класическа зелена салата и таратор, който е определящ за вкуса на детството му, а основното ястие, което ще приготви класически винен кебап с ориз. Десертът, с който ще изкуши компанията е палачинки. 

Вечеря с щипка любов от "Мис България 2022" в „Черешката на тортата“

Актьорът, който има близначка, ще сподели личната си история с благодарност към любимата си майка, отгледала сама три деца след ранната загуба на баща им. В какви игри са участвали в детството и коя е най-любимата на всички? Какви подаръци е подготвил домакинът за гостите си и какви оценки ще получи в края на вечерта? Кой ще грабне плакета на „Черешката на тортата“, не пропускайте да видите този петък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.