Поредицата за завладяващата история на една силна любов, която трябва да остане скрита, ще направи своя дебют на 30-и септември

Турският сериал, спечелил любовта на милиони зрители по цял свят – „Имало едно време в Чукурова“, ще направи своята премиера и в България на 30-и септември. Всяка делнична вечер от 21:00 ч. по DIEMA FAMILY публиката ще може да проследи историята на една изпепеляваща любов между двама души, принудени да крият чувствата си, за да бъдат заедно.

Действието в сериала „Имало едно време в Чукурова“ се развива в 70-те години на миналия век до наши дни. Младата Зюлейха работи усърдно в шивашко ателие, за да издържа пристрастения си към хазарта брат. Въпреки трудностите, намира утеха и любов в приятеля си – автомеханика Йълмаз. Двамата мечтаят да се оженят и да заживеят щастливо, но всичко се променя, когато Йълмаз убива мъж, за да защити половинката си от изнасилване. Младите влюбени решават да избягат от Истанбул и да се скрият далеч от хората и правосъдието. Съдбата отвежда Зюлейха и Йълмаз в Адана, където попадат в местността Чукурова сред обширните земи на влиятелния земевладелец Демир Яман и неговата господстваща майка Хункяр. С цел да скрият престъплението, младите влюбени казват на всички, че са брат и сестра, но ще успеят ли да запазят в тайна от всички миналото си?  

Поредицата е римейк на американския филм „Райски дни“ и се разпространява в 70 държави по цял свят, превръщайки се в истинска сензация в Италия и Гърция. В главните роли влизат актьорите Хилял Алтънбилек, участвала в сериала „Черна роза“, Уур Гюнеш, Мурад Юналмъш и Вахиде Перчин, познати на българските зрители с ролите си в други хитови сериали.

Ще преодолее ли легендарната любов на Йълмаз и Зюлейха всички препятствия, не пропускайте да разберете в „Имало едно време в Чукурова“ от 30-и септември, понеделник, от 21:00 ч. по DIEMA FAMILY.