Изолираното племе се впуска в зрелищна индивидуална битка

Бедстващият отбор на Храбрите влиза в първи индивидуален сблъсък в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Един от членовете на Червените ще си извоюва място в племето на Гордите, които миналата седмица се сбогуваха с един от своите - шахматиската Елица. Междувременно тримата капитани на Жълтите, Сините и Зелените също ще се изправят един срещу друг в капитанска битка.

Гордите с първа победа в “Игри на волята”

Дългият престой на Блатото ще започне да създава напрежение при редица от съплеменниците в Червения отбор, а опитите на бившия френски легионер Венци да подобри условията на живот за своите съплеменници ще го въвлекат в изненадващи конфликти.

Втората капитанска битка ще се развие по непредвидим начин, а победителят ще бъде изправен пред дилема, която може да промени съдбата му завинаги.

Стратегии и заговори в “Игри на волята” тази вечер

Кой ще се спаси от Блатото, кой капитан ще триумфира и каква изненада очаква новите обитатели на Резиденцията, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .