Конфликтът между Раду и Ангел в племето на Силните се изостря

Шокираща елиминация, битка за спасение и два племенни съвета очакват участниците в “Игри на волята” тази вечер по NOVA. След загубата си вчера, Силните за втори път ще отидат на племенен съвет. Среща с водещата Ралица Паскалева очаква и изолираните Храбри, които ще трябва да отлъчат един от своите завинаги.

Фатална грешка на Караолис изпрати Силните на племенен съвет в “Игри на волята”

Номинационната битка за спасение ще противопостави Гордите и Дръзките, които ще трябва да демонстрират издръжливост, работа в екип и изометрични умения, които ще бъдат изпитани до краен предел.

Тлеещият конфликт между шампиона по вдигане на тежести Ангел и бизнесмена Раду ще достигне нова връхна точка, а поредица от тежки думи и действия ще внесат допълнителен смут и разединение при Зелените.

Предателства и сблъсък на умове в “Игри на волята” тази вечер

Кое племе ще се спаси, колко са вкусни комарите на Блатото и кой ще бъде първият отлъчен от Червените, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .