Новото попълнение на Дръзките Десислава Кантарджиева влиза в голямата игра

Една от най-тежките териториални битки в историята на “Игри на волята” ще се проведе тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Дръзките, Силните и Гордите ще излязат на арената в Дивия север за нов оспорван сблъсък за разпределение на Резиденцията, Стопанството и Брега на отчаянието. Спечелилата кастинг битката в събота баскетболистка Десислава Кантарджиева пък официално ще стане част от отбора на Дръзките. 

Баскетболистката Десислава Кантарджиева влиза в “Игри на волята”

Разпределението на капитанските постове в трите племена отново ще внесе напрежение сред участниците, които искат да вземат надмощие, а един глас при Зелените може да се окаже решаващ за съдбата им в състезанието.

Кой ще се радва на лукса на Резиденцията, кой ще бедства на Брега на отчаянието и коя от двете коалиции при Сините ще избере Десислава, гледайте в новия епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова