Водещият разказва повече за предизвикателствата на терен в екстремното риалити и за новата му театрална постановка

Водещият на „Игри на волята“ Димо Алексиев днес е гост в рубриката „Елизабетско“ в „На кафе“ и разказва повече за преживяванията си зад кадър в най-гледаното, екстремно риалити. Той споделя, че с Ралица са успели бързо да се адаптират към новите локации, въпреки предизвикателствата.

„Ние не го водим това предаване, а го живеем. Предизвикателствата, които се случват, ни карат да сме живи и да се поддържаме във форма“, признава пред Елизабет Методиева водещият. Той споделя, че чувства удовлетворение от преминаване на всички предизвикателствата на терен.

Димо разказва, че в предаването, в настоящия 6-ти сезон разполагат с 3 основни, големи арени, но това, което остава скрито за зрителите е големият екип и много работа, която е положена, за да се случи всичко на малкия екран.

Заедно ли са Рени и Светлин след “Игри на волята”?

„Много е красиво и в морето има едно постоянно течение, което създава тези красиви цветове, които виждат зрителите на екран. Ние с Ралица имаме най-прекрасния офис и е истинско удоволствие да си на това място“, разкрива Димо.

Форматът „Игри на волята“ се снима сериозен и дълъг период от време, в което водещите работят непрекъснато. По време на снимките той получава щастливото известие, че е станал баща на трето поредно момиченце. „Това беше истинска радост и от екипа бяха така добри да ми дадат един ден, в който да мога да ги прибера у дома. Лошото на Северното Черноморие е, че е много далеч от София  и с кола е дълго пътешествие. Приятно очарован съм от Севера. Дуранкулак, Крапец и Езерец сякаш са капсулирани във времето. На Юг вече не можеш да намериш такива места. Много е диво и красиво там“, признава Алексиев.

Ангел Русев от "Игри на волята": В първия ден на Блатото като резерва ми бе най-тежко

Димо е част от спектакъла „Измяна“, който вчера е имал своето представление в Ямбол, а почитателите на театъра ще могат да го гледат в София на 13 октомври в Театър „Българска армия“. Спектакълът е по пиеса на Харолд Пинтер и голямото предизвикателство за актьора е да пресъздаде любовния триъгълник на сцената. Постановката според Димо много наподобява на филм.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова