В допълнение програмата на Нова спорт тази вечер също е напълно посветена на футбола...

Приятелската футболна среща между отборите на Кипър и България ще бъде излъчена пряко по Диема тази вечер от 20.00 ч. Тимът на Лотар Матеус, завършил при нулево равенство квалификацията си за европейско първенство срещу Швейцария в събота в София, ще излезе на стадиона в Ларнака с намерение да затвърди добрите впечатления, които остави с играта си.

В отбора се завръща крилото на Болтън Мартин Петров, който изтърпяваше наказание срещу швейцарците. Шансове за титулярна изява ще получат още вратарят Владислав Стоянов, полузащитниците Христо Янев и Владимир Гаджев и нападателят Цветан Генков.

Коментарът ще бъде поверен на Борислав Борисов, а студиото преди мача, чийто водещ е Ивайло Даскалов, ще започне в 19.30 ч. и ще завърши половин час след приключването на контролата с анализи и коментари за представянето на българския отбор. Веднага след неговия край футболният фен ще може да се наслади на пълен запис и на друг приятелски двубой – Украйна срещу Италия.

В допълнение програмата на Нова спорт тази вечер също е напълно посветена на футбола. От 20.00 ч. започва европейската квалификация Швеция – Молдова, от 22.00 ч. е стартът на приятелския мач Англия – Гана, а няколко минути след полунощ Нова спорт ще излъчи на запис и друга контрола – Германия срещу Австралия.