Данчо Караджов заяви, че наптлно одобрява избора на дъщеря си и че не е имал проблеми с Део до ден днешен.

Женският баща е нещо невероятно. Не знам от къде се поражда това чувство. Дар от Бога е това чувство, заяви Данчо Караджов и допълни, че е много близък с дъщеря си Лора Караджова.

От своя страна, Лора сподели, че няма нещо, което да крие от баща си и че би му споделила всичко. Тя призна, че като цяло не е от хората, които споделят много.

Когато й предложиха да я снимат в онова списание, Лора се обади първо на мен и ме попита дали имам нещо против. Отговорът ми беше – Лора, какво да имам против. Хубаво момиче си, защо да не се покажеш да се порадват малко и хората. Така коментира Данчо Караджов, решението на дъщеря му да се снима за еротично списание.

Той призна, че дори е трябвало да  донесе китарата, с която Лора е искала да се снима във фотосесията.

Двамата разказаха, че между тях не е имало сериозни скандали. Единственият проблемен период е бил, когато Лора е била тийнейджърка и родителите й не са я пускали да отиде и петък, и събота на дискотека.

Данчо Караджов отрече да е ревнувал дъщеря си от някое момче. Данчо Караджов допълни, че одобрява избора на дъщеря си и че не е имал проблеми с Део до ден днешен.

На въпроса \"Кога ще е сватбата?\", Лора отговори, че тя и Део никога не са казвали, че ще се оженят. Не искам още да разбирам колко хубаво нещо е бракът, заяви Лора Караджова.

Вижте каква изненада й бяха подготвили Иван и Андрей – само във видеото.