Някои от темите, които е разгледала певицата са вредата от седенето пред компютър, съвети към абитуриентите, както и съвети за отглеждане на балконските цветя...

Звездният репортер на \"Календар\" тази седмица е Роси Кирилова. Певицата разказа, че единственият проблем, който е имала по време на заснемането на нейните репортажи е било лошото време.

Тя издаде, че някои от темите, за които е направила репортаж са вредата от седенето пред компютър, съвети към абитуриентите, както и съвети за отглеждане на балконските цветя. Кои са останалите - може да разберете, ако гледате централните емисии на \"Календар\" тази седмица.

Известна с любовта си към животните, Роси Кирилова заяви, че напълно одобрява наредбата на общината - кучетата над 15 килограма трябва да бъдат с наморници. Според нея, това е единственият начин да се избегнат възможните скандали и проблеми, особено, ако кучето е пуснато да потича. Роси Кирилова заяви, че качването на домашни любимци и в частност кучета в градския транспорт също е нещо положително – \"по-добре една кола по-малко, отколкото да се качиш в градския транспорт\", допълни певицата.

Човек трябва да бъде по-толерантен към всичко, дори и към по-различното. Време е да се съобразим с тези европейски мерки. Това каза още в \"Здравей, България\" новият звезден репортер на Календар.

Във видеото може да видите някои от забавните моменти по време на заснемането на репортажите на Роси Кирилова.