Специалният пратеник на Нова телевизия в Лондон Галя Щърбева се включи директно в \"На кафе\" с последни новини от подготовката за кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън...

Специалният пратеник на Нова телевизия в Лондон Галя Щърбева се включи директно в \"На кафе\" с последни новини от подготовката за кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Всеки вестник от английската преса е публикувал снимки на бъдещата булка. Набляга се на това, че Тони Блеър и Гордън Браун са изключени от списъка с гостите. Името на дизайнера на сватбената рокля на Кейт се пази в пълна тайна.

 

Интересното е, че от репетицията вчера до сватбата Кейт и Уилям ще са разделени и ще се видят пред олтара. Кейт е напуснала родното си място, за да се настани в хотел в центъра на Лондон. Там тя ще прекара времето до сватбата заедно с родителите си.

 

Хотелът се намира зад Бъкингамския дворец, обграден е от полиция, а специално обучени кучета цял ден са обикаляли района.

 

Очаква се около 2 милиона души в английската столица да наблюдават церемонията. За съжаление прогнозите са времето да бъде лошо и да вали дъжд.

 

Освен че истерията е пълна, в Лондон се продават всякакви сувенири с лика на бъдещите младоженци, правят се и татуировки. Дори вчера младеж е инкрустирал ликовете на Уилям и Кейт върху зъбите си със скъпоценни камъни.

 

Залозите покрай сватбата продължават. Най-много са залаганията за времето – дали ще има гръмотевици, дали ще вали или ще бъде слънчево. Залага се и за това колко ще бъде дълъг шлейфът на булката и с каква шапка ще е кралицата.

 

Очаквайте утре специалното 6-часово издание на \"На кафе\", посветено на дългоочакваното събития, което цял свят очаква с нетърпение.