Бъдещата принцеса се появи в красива бяла рокля, а вече се разкри и дълго пазената тайна – тя е дело на дизайнерката Сара Бъртън...

Церемонията по вричането във вечна вярност на принц Уилям и Кейт Мидълтън започна.

 

Бъдещата принцеса се появи в красива бяла рокля, а вече се разкри и дълго пазената тайна – тя е дело на дизайнерката Сара Бъртън.

 

Роклята е от сатен в цвят слонова кост. Диамантената тиара е предоставена от кралицата специално за този ден. Ръцете и раменете й са покрити от фина, прозрачна дантела. Годежният пръстен пък е с диамант и сапфир, който преди е принадлежал на покойната майка на Уилям - принцеса Даяна.

 

Изискването е шлейфът да е бъде над 3 метра и половина, но самата Кейт не е искала да бъде с неудобна рокля и затова той не е толкова дълъг. Косата й е прибрана отпред, както изисква протокола.

 

Кралица Елизабет II, други кралски особи, Дейвид и Виктория Бекъм, певецът Елтън Джон, премиерът Дейвид Камерън са сред известните гости в абатството. Към тях се присъединиха 50 държавни глави и служителите в благотворителни организации и ветерани от войната, които познават принца от времето, докато се обучаваше за военен пилот.

 

Хиляди хора от цял свят са пред абатството, като много от тях са прекарали там нощта, за да си осигурят възможно най-добра гледка към бъдещите крал и кралица.

 

Огромно множество се очаква да се събере и пред Бъкингамския дворец, за да поздрави двойката, когато се появи на балкона за дългоочакваната целувка. Очаквайте я в \"На кафе\"!

 

Вижте повече във видеото!