Новото кралско семейство излезе на балкона на Бъкингамския дворец. Именно там се случи дългоочакваната целувка на младоженците, която насъбралото се множество очакваше...

Новото кралско семейство излезе на балкона на Бъкингамския дворец. Именно там се случи дългоочакваната целувка на младоженците, която насъбралото се множество очакваше.

 

Преди това Уилям и Кейт напуснаха Уестминстърското абатство под звука на сватбените камбани.

 

Младото семейство се качи на открита златна карета от 1902 г. и се отправи към Бъкингамския дворец. Множеството по улиците на Лондон приветства младоженците, а Уилям и Кейт им отвръщаха с усмивка и махане за поздрав с ръце.

 

Тълпата, събралата се под балкона, започна да скандира \"целуни я отново\". Уилям и Кейт се подчиниха на желанието им и се целунаха отново.

 

Според CNN досега никой не е виждал принц Уилям да целува Кейт Мидълтън. Най-желаната снимка е първата поява на двойката като семейство, последвана от дългоочакваната целува от балкона на Бъкингамския дворец след церемонията. Половината от фотографите са изпуснали целувката на принц Чарлз и принцеса Даяна на балкона през 1981 г.

 

Вижте кралската целувка, макара и кратка, във видеото!