В ролята на домакин и организатор влезе \"Мисис България Вселена 2010\". Паулина Петракиева представи нестандартния си проект \"Дрескод\"...

Истинско стълпотворение от носителки на престижната корона на \"Мисис България\" се събраха, за да разгледат една нестандартна изложба.

 

В ролята на домакин и организатор влезе \"Мисис България Вселена 2010\". Паулина Петракиева представи нестандартния си проект \"Дрескод\", като облече витрините на гурме супермаркет в приказни рокли.

 

Поли посрещна колежките по титла в елегантен тоалет в лилавата гама. Цвети Разложка изневери на любимия си черен цвят и се отличи от останалите със змийските си одежди. Елеонора Манчева пък се опитва отново да наложи розовото като водеща тенденция. Антония Петрова за пореден път не бе придружена от любимия Александър.

 

Светският гуру Евгени Минчев не пропусна да разгледа витрините, които Паулина бе наредила сама. Румънеца и Енчев се забавляваха сред нагласените носителки на титли.

 

Милена Шаркова използва големия интерес към събитието и насочи медийното внимание към благотворителна инициатива за 2-годишния Натанаил от град Тервел, който има нужда от лечение на стойност 35 000 евро.

 

Първи се отзоваха съпругът на Мисис България Християн Петракиев и Нина Никол, след което всички последваха техния пример. За да повярваш в доброто, просто трябва да започнеш да го правиш. Най-красивите омъжени дами у нас вече го направиха.