Очарователната Владина Цекова, червенокосата Изабела Господинова, както и бизнес дамите Ани Цонова и Ани Симеонова, ни най-малко не са загубили форма...

Звездите на подиума от 80-те години отново блеснаха под светлините на прожекторите. Въпреки че четирите дами не бяха дефилирали пред публика от две десетилетия и половина, изглеждаха перфектно и демонстрираха супер походка и грация.

 

Те се похвалиха, че нямат нито една пластична намеса, както и че бръчките не ги плашат, защото съхраняват емоциите.

 

Очарователната Владина Цекова, червенокосата Изабела Господинова, както и бизнес дамите Ани Цонова и Ани Симеонова, ни най-малко не са загубили форма от времето, когато са греели от кориците на списанията за красота.

 

Бившите модели споделиха сцената с настоящи манекенки, сред които бъдещата булка Петя Велкова. На подиума разпознахме и \"Мисис България 2009\" Лазарина Стефанова.

 

Водещ на шоуто беше Шкумбата. Сред гостите в публиката бе и Теди Кацарова. Певицата си правеше компания с приятел, но се похвали, че по-късно очаква гаджето си – турски актьор и модел.

 

Архитект Таня Дикова и номинираната за мисис дама на годината Мая Цакова се информираха за актуалните тенденции от първия ред.