Кой успя да укроти плеймейтката?

Моделът и плеймейтка Светлана Василева, която неведнъж бе замесвана в различни скандали в медийното пространство, гостува тази сутрин в \"Здравей, България\".

 

\"Според мен намесват всяко едно момиче в тази така наречена \"армия на Златките\". Казват, че е златотърсачка и че е много лесна. Не знам защо, когато едно красиво момиче се появи в медийното пространство, започва да се говори така. Не съм съгласна с това и смятам, че това мнение го има само в България\", коментира плеймейтката.

 

Въпреки това призна, че на самата нея са й предлагали 10 000 лева, за да прекара една нощ с мъж.

 

В момента Светлана Василева се занимавам със собствен сайт, има и предаване - \"Интимно със Светлана\", от което е доволна.

 

\"Съвсем скоро мисля да правя още един проект, но не искам издавам повече. Доста хора ще останат изненадани\", разказа моделката.

 

В момента Светлана има мъж до себе си, но не пожела да каже кой е той.
\"Трудно ми е да си намеря приятел, защото мъжете ми нямат доверие заради скандалите\", призна със съжаление Светлана Василева.

 

За себе си смята, че е добра домакиня и обича да чисти всяка сутрин. Обича и ездата. Мечтае някой ден да се научи да кара АТВ и да си купи кон – или по възможност някой да й го подари.