Теди разкри, че има нова страст – фотографията. Направила е изложба, в която е включила свои снимки както от Шввеция, така и от България. Интересното е, че е открила идентични елементи и аналогични места и в двете страни...

Тя е млада, красива, талантлива и амбициозна, дъщеря на музикалното семейство Силвия и Минчо Кацарови. От малка е орисана да поеме по техния път. Музикалната й звезда изгрява в телевизионното състезание за млади изпълнители \"Хит минус едно\", когато е на 16. Четири години по-късно излиза първият й сингъл \"Tell me you want me\", а две години след това и първият й самостоятелен албум.


Следва впечатляваща кариера във Финландия и в други скандинавски страни, както и чести изяви на българската музикална сцена. През 2002 година се омъжва за мениджъра си – финландеца Макс Холм. Двамата се разведоха миналата година и сега тя е свободна и щастлива.


Най-новият й проект е с американския актьор и рап изпълнител от ямайски произход Бупи Браун.

 

Теди разкри, че има нова страст – фотографията. Направила е изложба, в която е включила свои снимки както от Шввеция, така и от България. Интересното е, че е открила идентични елементи и аналогични места и в двете страни. Парите от продадените снимки - около 2500 лева, са дарени за момче в будна кома.


Преди около три години Теди е била във Виетнам за участие в техния \"Music idol\", била е преподавател на младите таланти. Едно от впечатленията й за страната и онова, с което не е можела да свикне е, че в ресторантите, след като се нахранят хората, остатъците от ястията им се изхвърлят директно на земята и заради това навсякъде по улиците има огромни плъхове.


\"Опитах всичко, но не е и кучешко месо, защото ми стана жал – навсякъде можеш да видиш увисналите им телца. Имат специална порода от типа на хрътката, която е за ядене. Кучето има повече месо. Опитах обаче крокодилско, анаконда. Всичко е с толкова подправки, че не можеш да разпознаеш от какво е месото\", сподели пред  Гала Теди.