Борисов допълни, че няма да дава оценка на това, което е свършено до момента от правителството. По думите му оценките ги дават собствениците на предприятията и инвеститорите.

\"Кой го интересува какво мисли Станишев и БСП\". Това каза в Панагюрище министър-председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос за подготвяния вот на недоверие към правителството.

Борисов допълни, че няма да дава оценка на това, което е свършено до момента от правителството. По думите му оценките ги дават собствениците на предприятията и инвеститорите. Премиерът благодари на СДС за това, че от партията \"не се подведоха по г-н Костов вчера\". Борисов заяви, че Костов няма как да разбира какво е финансов пакт за стабилност. Той благодари освен на СДС и Мартин Димитров, и на останалите партии за подкрепата на пакта с думите \"Това е да осъществяваш реално програма на една дясна партия\".

Бойко Борисов преряза лентата на високотехнологична инсталация за екстракция и електролиза на катодна мед в минното предприятие \"Асарел - Медет\" в Панагюрище. По-късно, по повод церемонията по откриване, премиерът заяви, че знае, че социалистите се дразнят, когато държавата успява и върви добре.

Инвестиции в предприятието в Панагюрище за откриването на новите мощности са в размер на 500 милиона лева. По думите на премиера Борисов, в панагюрския завод, работната заплата е една от най-високите в страната, няма трудови злополуки и предстои усвояването на още средства и инвестиции. Информация на Дарик. /БГНЕС