Искате да се избавите от старите и ненужни електроуреди в дома ви? За трета поредна година тази услуга на Столичната община няма да ви струва нищо. Освен безвъзмездно извозване на ненужната техника, има и нови моменти в начина на събирането й...

Искате да се избавите от старите и ненужни електроуреди в дома ви? За трета поредна година тази услуга на Столичната община няма да ви струва нищо.

 

Освен безвъзмездно извозване на ненужната техника, има и нови моменти в начина на събирането й.

 

Новото тази година е, че няма да ви се налага да пренасяте сами старите и тежки печки, перални и хладилници пред блока или до контейнерите за смет.

 

Работници ще идват директно в дома ви и сами прибират ненужните вещи за рециклиране.

 

Може да поръчате напълно безплатно извозване на старите ви електрически уреди на телефон 0 800 14 100, без увеличение на тарифата. Само миналата година по този начин са събрани 650 тона стара техника.

 

Тенденцията тази година е за увеличаване на количествата, защото много хора сега научават за тази възможност, прогнозират от Столична община.

 

Безплатното извозване на старо електронно и електрическо оборудване не е кампанийно. От услугата може да се възползвате през цялата година.