Отново от тази седмица свежият комедиен сериал \"До смърт\" ще забавлява зрителите точно в полунощ...

Този вторник, 21 юни, Нова ТВ ще излъчи първия епизод от премиерния седми сезон на култовата медицинска драма \"Д-р Хаус\". Почитателите на ексцентричния доктор ще могат да го гледат всеки делничен ден от 21.00 ч.

Какво да очакваме от Хаус в най-новите епизоди на хитовата поредица? След като на финала на шести сезон д-р Къди му признава, че го обича, макар и да й се иска това да не е така, седмият сезон ще започне с един напълно различен и романтичен д-р Хаус. Той се държи като влюбен тийнейджър, бягащ от часовете, особено, след като иска от д-р Къди да заминат заедно на идиличен уикенд, далеч от напрежението на болницата и детето й. С всички сили Хаус ще се опитва да не прибягва отново до наркотиците и да има една истинска и стойностна връзка. Освен да се опитват да правят нещата, които \"нормалните\" двойки правят, двамата с Къди ще се замислят и дали отношенията им няма да повлияят върху способностите им да диагностицират. Разбира се, няма да липсват и заплетените медицински загадки, които никога не изчезват от ежедневието на ексцентричния доктор.

Отново тази седмица, 22 юни (сряда), ще започне и свежият комедиен сериал \"До смърт\" с участието на Брад Гарет. Познат на зрителите като полицая Робърт от \"Всички обичат Реймънд\", този път той ще влезе в ролята на отегчения от семейния живот Еди Старк. След дългогодишен брак той и съпругата му Джой намират удоволствие само в това да надничат в живота на хората около себе си, например в този на съседите им младоженци Стеф и Джеф Удкок.

 

Семейство Удкок пък са страстни натури, идеалисти, които още мислят само за любов и целувки. Циничен ветеран в брачните войни, Еди с лека ръка раздава съвети на Джеф, който по случайност е новият зам.-директор на училището, където и двамата работят. И докато Еди е убеден, че вече е видял всичко, Джой подозира, че може да научат нещо от новите си съседи.

Безценните уроци за любовта и брака, които двете двойки ще си предават, ще може да гледаме всеки делничен ден от 00.00 ч.