Ще уволня Бойко Борисов със силата на знанията си, защото е срам за моето гордо отечество, заяви още Атанас Семов.

Ще уволня Бойко Борисов, защото България го иска. Това заяви кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов.

\"Ще уволня Бойко Борисов със силата на знанията си, защото е срам за моето гордо отечество. Ще уволня Бойко Борисов, защото България никога не е имала по-безотговорно и по-безпомощно правителство от днешното\", заяви с изключително голямо вълнение Семов. \"Каквото и да направим то няма да се хареса на днешната власт и на всички, които искат да запазят статуквото. Тръгнали сме да променяме модела на държавата, да махнем месията, за да осигурим бъдещето\", допълни той.

\"Нито зад мен, нито зад кампанията, нито зад партията стои Алексей Петров\", заяви категорично Семов. \"Тръгнали сме да достигнем до сърцата и умовете на всички българи и да ги поведем към единствената спасителна кауза за отечеството - приемането на нова българска Конституция за нова българска държава. Ако трябва ще надпишем всяко крайпътно дърво, ако трябва всяка сграда ще нарисуваме, докато и последният българин разбере, че през 2012 година новият президент на България ще предизвика предсрочни избори за Велико народно събрание и за нова българска държава\", каза още Семов. \"Ако бъда избран за президент, първият ми указ ще бъде да внеса в НС законопроект за изменение на Конституцията въз основа на който Народното събрание да се разпусне и мандатът на правителството да бъде прекратен.

От РЗС признаха, че именно те са поръчали билбордовете с надпис \"Ще уволня Бойко Борисов\" и че те стоят зад сайта, с помощта, на който всеки може да \"уволни\" Бойко Борисов. Лидерът на партията Яне Янев обясни, че част от тези билбордове с това ясно и категорично послание ще могат да бъдат видени от всички, които утре тръгнат към морето или към родните си места. Ще сложим 100 билборда на ключовите места по значимите пътни артерии. Целта е българите да разберат, че се надига една нова вълна за смяна на статуквото, каза той. Първата част от кампанията на РЗС за изборите ще бъде свързана именно с разпространяване на посланието за уволнението на премиера. Янев разказа, че одобрил фирмата, предложила най-ниска цена, като е избирал от общо три оферти. РЗС са получили значима отстъпка от фирмата, с която са сключили договор. Той, обаче, не конкретизира ясно от къде точно са тези пари. Лидерът на РЗС обеща, че сайтът за \"уволнението\" ще остане до края на кампанията на партията и гарантира, че след като бъде уволнен Бойко Борисов, той ще бъде назначен за директор на НСО, тъй като има опит в тази сфера.

Припомняме, че днес трябваше да стане ясно кой стои зад билбордовете и сайта, които искат уволнението на премиера Бойко Борисов, както бяха обявили създателите им. Билбордовете с надпис \"Ще уволня Бойко Борисов\" се появиха на няколко от изходите на София миналата неделя. /БГНЕС