Сянка на съмнение пада върху историята на Николай заради часа на смъртта...

Задържаният, а по-късно освободен Николай Русинов признава, че е бил с Яна Кръстева малко преди смъртта й. По думите му и двамата били много пияни, имали са полов контакт, след това заспали в тревата.

 

Какво се е случило минути преди убийството на момичето и съвпада ли версията на Николай с изнесените от полицията данни? Отговорите в единственото интервю, което Русинов е дал до момента за \"Карбовски: Директно\". 

От казаното от Русинов излиза, че той е оставил Яна около 5.30 часа сутринта. Това се оказало вярно, след като от полицията направиха справка за движението на телефона му през нощта на 8 юли.

 

Сянка на съмнение пада върху историята на Николай заради часа на смъртта, който са установили съдебните медици – според тях Яна е била убита между 2.00 и 4.00 часа сутринта. Това обясниха и разследващите още на 15 юли.

 

Николай все още не е разпитван пред съдия, така че официално все още не е свидетел по делото. Единствен обвинен остана Пламен Трифонов – скитник, който често се разхождал в Борисовата градина.

 

Доказателствата, които са събрани срещу него пък са седем косъма, които имат сходна структура с неговите косми.