11 екипа стилисти от цялата страна представиха десетки летни прически.

Слънце, пясък и море като, че ли не са достатъчни, за да запълнят времето ни на Бургаския плаж в разгара на лятото. До този извод стигнаха едни от най-известните български фризьори. И за да направят почивката пълноценна стилисти от цялата страна се събраха на бургаския плаж за участие в шоуто \"Прическа лято 2011\".

11 екипа стилисти от цялата страна  представиха десетки летни прически. Всички обединени от идеята да предложат най-вече на дамите лесен начин за поддръжка на косите. Как през лятото да сме с актуална прическа, която да отнема най-малко от времето ни.

Участниците в шоуто представиха по-нестандартен начин идеите си за летни прически. Йовка, която е фризьор от 13 години заложи на морската тематика. Нейната \"русалка\" впечатли с лъскава, здрава коса и не само.

Фризьорите напомнят, че през лятото косата ни се изтощава най-лесно от  слънцето и морската вода.

И на практика екипът ни се убеди, че от една току-що изсушена права коса само за 3 минути можем да направим  лятна прическа. Тя е подходяща, както за разходка край морето, така и за най-изисканото парти. Необходими са ни само 3 фуркета, лак за коса и малко въображение.


Подробности във видеото.