Парите са за финансовата страна на опеката над малката им дъщеря, реши съд в Лос Анджелис...

Мел Гибсън ще трябва да изплати 750 хиляди долара на бившата си приятелка Оксана Григориева. Парите са за финансовата страна на опеката над малката им дъщеря, реши съд в Лос Анджелис. Холивудската звезда ще продължи да плаща издръжката за дома на Григориева и дъщеря й Лусия, оценен на няколко милиона долара.

Когато Лусия навърши 18 години, скъпото жилище ще бъде продадено и приходите ще попълнят нейната сметка. Едно от най-важните решение на съдията по делото беше, че нито Гибсън, нито Григориева ще имат право да говорят или пишат за тяхната връзка.

Двамата се разделиха преди години след бурна, но мимолетна връзка, довело до развода на Гибсън с дългогодишната му съпруга Робин Мур. Актьорът беше осъден на 3 години пробация заради нанесен побой върху Григориева. В своя защита Гибсън твърдеше, че Григориева го изнудва, за да получи повече от договорените при раздялата им 20 милиона долара.

Тя огласи серия записи на обиди и заплахи, които той й е отправил по  телефона. Това навреди сериозно на кариерата на Мел Гибсън. Неговият мениджър напусна, излизането на новия му филм беше отложено, а доста кинодейци отказаха да работят с него.