Не пропускайте новите идеи за свободното време, с които да избегнете носталгията по лятото...

Колектива България и novatv.bg представят един нов сезон с участието на Всички ваши мечтани дестинации, любими места за забавление, разкрасяване и релакс.


В главните роли: Вие, вашето семейство и вашите приятели.


До този момент Колектива и novatv.bg представихa имена като:


Кемпински Гранд Арена Банско
Шарлопов хотелс
Пирин Голф и Катарино (България Холидейс)
Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт
Лъки Банско
Алма Тур и Планет Травел Център
Гранд Хотел Велинград
Хотел Пресенк Девин
Хотел Орфей Девин
Боровец Хилс

Хотели Лион

и още, с които свързвате фотоалбумите си, историите с приятели и спомените си.


За изминалите няколко месеца ви поднесoхме автентичната атмосфера на Китен и Балчик и горещия социален пулс на Слънчев Бряг, Св. Влас, Златни пясъци и Лозенец...


Опитахте ефекта на минералните води и спа възстановителни програми във Велинград, Банско, Девин и Вършец. Предложихме Ви и от животворната сила на Пирин, Рила и Родопите...


Къде още можехте да пътешествате с нас?


Започвайки от историята на Австрия и Чехия, та чак до островната екзотика на средиземноморска Гърция, ориенталския колорит на Турция и с яхта по Адриатическото крайбрежие на Хърватска...


Ако все още не сте били на екскурзия с Колектива - време е да направите първата крачка, възползвайки се и от ексклузивните уникални предложения на kolektiva.bg и novatv.bg.


Започва нов сезон и с типичното си въображение ние сме на подготвени с нови идеи за свободното време, с които да избегнете носталгията по отминаващото лято и усетите спокойствието на настъпващата есен.


Силно се надяваме да сме спечелили Вашето доверие и да знаете, че може да разчитате на нас, не само когато пътешествате, но и когато искате да сте в крак със събитията на града или просто търсите кътче за хапване по Ваш вкус.


През новия сезон ще продължаваме да сме иновативни и смели. Колектива е \"онзи\" сайт със силиконовите импланти, автомобила на половин цена, отстъпките на цял един мол, да – същият сайт с оферта за зъбни импланти, архитектурни услуги, бижута и дори - препарати против подхлъзване в банята.


Потребители от Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново – ако все още не сте открили  удобството на това да сте модерни, социални и в ритъм с пулса на града Ви, и то само на клик разстояние, просто преглеждайте със сутрешното си кафе екслузивните оферти на novatv.bg и \"ежедневник\" Колектива.


Забъркали сме Ви тонизиращ фреш от  екслузивни и уникални предложения!