Певицата показва за първи път булчинската си рокля, символ на новата й любов

Изпълнителката на едни от най-романтичните и прочувствени български песни изживява своята красива любовна приказка. Преди по-малко от месец певицата се омъжи повторно на 57 години за годеника си Любомир, след като миналата година се разведе с известния музикант Милчо Кацаров. Двамата имаха 30-годишен брак и съвместен професионален живот, като дълги години радваха публиката с легендарната си група LZ. Свързва ги и дъщеря им – певицата Теди Кацарова, която обаче подкрепя новата любов на майка си. Тя дори поема цялата отговорност за сватбеното тържество на майка си. По идея на младоженците тя организира съвместно моминско и ергенско парти.

Церемонията се проведе в градината на луксозен хотел във Велинград. Над 100 гости от чужбина и България празнуваха сватбения ден.

В нощта преди сватбата си Силвия Кацарова се дегизира като венецианска куртизантка. А съпругът е Любо – като арабски шейх. Теди пък избира костюм на ориенталска принцеса.

Младоженците избрали различни сватбени халки – за Силвия пръстен с повече инкрустации, а за Любо съвсем изчистена версия.

Певицата признава, че бившият й съпруг Милчо Кацаров също има нова връзка и я подкрепя изцяло за решението да се омъжи отново. Силвия Кацарова спорели, че преди повече от 30 години, астроложка й предсказва, че ще има втори брак.

Кога е пламнала любовта помежду им, как Силвия Кацарова е избрала роклята и аксесоарите за сватбата си, както и кои са били най-запомнящите се моменти от пътешествието на младоженците след сватбата им – гледайте на NovaPlay.