Според Кондьо не парите, а душевната любов към хората е най-важното нещо в живота.

Според Кондьо не парите, а душевната любов към хората е най-важното нещо в живота. Това заяви той пред Мартин Карбовски в \"Карбовски директно\".

Той не отрича, че се е променил много. Повратният момент се случва, докато излежава присъдата си за проституция и сводничество. Докато лежи в Бургаския затвор, Исус се явява в съня на Кондьо.

\"Хора в бели дрехи и бради ми казват ще съживиш ли един човек. Донесоха ми една мумия, разпъната на кръст. Аз се изплаших, защото разбрах, че това е Исус. Започнах да разтривам краката му и по едно време започна да става плът. Той ми каза \"разтривай ме, моето момче, че много ме болят\". Когато той се изправи, видях, че това беше баща ми. Когато се събудих просто станах друг човек. Това беше денят, когато ме освободиха. Прибрах се в къщи и си казах, че ще се отдам на Бог\", разказа в \"Карбовски директно\" Кондьо, който в последствие сам е потърсил евангелистите.

Кондьо разказа, че пее в църквата и се е отдал на Бог. Това обаче не му пречи да ходи по участия и да продължава да изпълнява песните песните, които хората обичат и са го направили известен. Запитан дали не трябва да промени текстовете на песните си и да не пее за пари, Кондьо отговори, че това вече е прекалено.

За кого ще гласува Кондьо на предстоящите избори, какво разказа за времето, което е прекарал в затвора и за вътрешната промяна, която е претърпял – вижте във видеото.