Според разследващите доказателствата, че Йосифов е прегазил момчето са безспорни..

Появиха се и първите съмнение в разследването на убийството на 19-годишния Ангел Петров в Катуница. Едно от момчетата, които пострадаха същата вечер, е убеден, че задържаният Симеон Йосифов не е истинският шофьор, който прегази с микробуса Ангел. Той смята, че Кирил Рашков е успял майсторски да го подмени с друг човек в Турция.

Петър Георгиев заедно с още едно момче от Катуница и трима полицаи попадат под гумите на двата автомобила, които умишлено минали през тълпата, събрала се пред къщите на Кирил Рашков в нощта, когато загина 19-годишният Ангел.

Състоянието на Петър е най-тежко. Има луксация на тазобедрена става. Поставена му е екстензия и ще остане в ортопедията още 20 дни.

Дванайсетокласникът смята, че убийството на Ангел е предварително планирано и твърди, че арестуваният Симеон Йосифов не е истинският шофьор, прегазил с микробуса връстника му.

Според разследващите обаче доказателствата, че Симеон Йосифов е прегазил момчето са безспорни.

Едната от версиите, по които разследващите все още работят, е дали  55-годишният Симеон Йосифов е получил пари от познати на Кирил Рашков, за да прегази 19-годишното момче.