Облеклото като \"втора кожа\" според теорията на поп-фолк певицата Цветелина...

Поп-фолк певицата Цветелина следва магистратура по клинична психология. Според нея облеклото може да бъде \"втора кожа\" и е възможно наистина дрехите да влияят върху поведението на човек и да го променят изцяло.

 

Днес тя придружи екипът на \"На кафе\" из магазините в мола, за да покажат актуалните модни тенденции при дънките този сезон. Цветелина предпочита да се облича спортно. Това й дава, освен удобство, и чувството за увереност и сила.

 

Модните тенденции при дънките този сезон са много цветове, принтове и камъни. Дънките с по-широки крачоли изместват впитите модели. Новата мода прикрива недостатъците на тялото и повдига дупето.

 

Високата талия на дънките продължава да е актуална и тази есен. Подходяща е за по-ниски дами, защото оптически удължава фигурата. Дънки тип \"цигара\" с много тесни крачоли пък са подходящи за жени със слаби крака. Те подчертават фигурата и се комбинират успешно с висок ботуш.

 

Тази есен актуални са и правите дънки, стеснени само при глезена. Те са лесни за комбиниране и подхождат на всяка фигура. Дънки с много висока талия и крачол тип чарлстон са подходящи за дами с тънка талия и проблеми в ханша и бедрата. Впит по тялото модел с много висока талия е подходящ за слаби жени с тесен ханш.

 

Класическият прав модел дънки няма да излезе от мода и тази есен – той е подходящ за съчетаване с всякакъв тип дрехи и обувки. Актуално е и ефектното странично закопчаване на панталоните, както и тяхното стесняване към глезена.