Янчо Стойчев е първият участник, който побеждава Андрей на куиз...

Янчо Стойчев е от Бургас, на 24 години, треньор по плуване. Той е национален състезател по плуване, републикански шампион по плуване и републикански рекордьор. В момента тренира десет деца, от който седем са национални състезатели, двама са републикански рекордьори. Повечето са сред най-добрите на Балканите. Майка му  - Соня Стойчева, е една от най-добрите треньори по плуване и благодарение на нея той е постигнал всичко.


Такава е биографията на състезателя, който ще се изправи с целия си потенциал в шоуто \"Разбий Иван и Андрей\" на 31 октомври от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Янчо участва в предаването защото, по собствените му думи, има много спортна злоба. Избрал си е да играе срещу Андрей, защото го смята за по-слаб от тандема Иван и Андрей:
\"Несъзнателно, от две години съм се  подготвял за този сблъсък като не съм  правил абсолютно нищо и нищо не съм спортувал, за да мога да достигна това изключително ниско ниво, в което се намира в момента Андрей след толкова много усилени тренировки\".

\"Сега ще ви покажа, че Андрей не е никаква машина, а машината съм аз\", продължава гръмките си изказвания бургазлията.

Той е първият участник, който побеждава Андрей на куиз. Самият водещ признава, че съперникът му е много начетен.

И една подробност, на ръба между смешното и сериозното – Андрей играе почти три минути с корнфлейкс, който му е заседнал в кривото гърло...