Васко Василев: Той е примерът за участник в конкурс...

Певицата Мария Илиева, цигуларят Васко Василев и най-ексцентричният от всички отпаднали участници в \"Х Factor\" Jeason Brad Lewis коментираха най-популярното музикално шоу в България в \"На кафе\".

 

След зрителския вот миналата сряда от \"Х Factor\" отпадна Jeason Brad Lewis.
\"Беше ми много тежко, защото сцената на \"Х Factor\" ни събра, но и ни раздели с останалите участници\", сподели в изпълнителят.

 

До края на шоуто той е ангажиран със странични проекти около него, така че зрителите ще могат да го гледат до самия финал. Jeason Brad Lewis е убеден, че най-хубавото предстои за него и вярва в това.

 

\"Той беше най-лесен за менажиране, защото имаше ясна идея какво иска и вярваше в това, което прави. Такъв човек досега не е имало на български конкурс и той е образецът за конкурс. Jeason дори ще бъде по-успешен от третия, втория, а може би и от победителя в шоуто\", сподели менторът му Васко Василев.

 

\"Оттук нататък сериозният път за Jeason Brad Lewis тепърва започва. Той е много интелигентен и аз го харесвам от самото начало\", сподели от своя страна Мария Илиева. Тя призна, че за нея става все по-трудно отпадането на всеки един от шоуто.

 

\"За мен е по-важно какво ще се случи с тези талантливи хора след края му и ми се ще вниманието на публиката да не изгасне с приключването на \"Х Factor\", надява се певицата.

 

Тя е убедена, че много неща ще се случат с тях, тъй като вече има голям интерес към Jeason Brad Lewis. Към Стела пък е отправена покана за участие в български филм.