По думите на Камен Петков Волен Сидеров и Деница Гаджева са заедно...

\"Моторът на партия \"Атака\" беше Капка Сидерова. Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва \"Атака\" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма.\"

 

Това заяви в \"Здравей, България\" Камен Петков, бивш член на \"Атака\", сега независим депутат.

 

\"Както вървят нещата \"Атака\" ще изчезне от политическата сцена. Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости\", заяви Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

 

Личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел, по думите на Камен Петков. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

 

\"Единственият начин \"Атака\" да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво\", подчерта Камен Петков.