\"Калина Крумова няма работа в българския парламент\"...

\"Вчера Калина Крумова отказа дебат с нас, защото е изключително гузна. Защо се изкарва жертва, при положение че краде пари от данъкоплатците и ги ползва за лични нужди. Тези пари идват от нейните избиратели\".

 

Това заявиха в \"Здравей, България\" депутатите от \"Атака\" Адриан Асенов, Галин Монев и Димитър Димов. Изказването идва ден, след като Калина Крумова заяви в студиото на предаването, че ще ги съди заради писмото, което са написали до майка й, че дъщеря й е предател и крадец и получава по 17 хиляди лева на месец.

 

\"Тези пари се отпускат за партията, от която листа е влезнал депутатът. Ако Калина Крумова беше толкова принципна, да беше излязла като независим депутат\", заяви Адриан Асенов.

 

На въпрос защо са написали писмо до майка й, която няма нищо общо, те отвърнаха с контравъпроса \"А защо не?\". Според тях обществото трябва да разбере за всички актове на предателство.

\"Нека майка й да види до къде е стигнала дъщеря й\", допълниха депутатите.

 

\"Калина Крумова няма работа в българския парламент. Ние няма да спрем до тук, това е само началото. Тези депутати трябва да разберат, че няма да се отърват безнаказано за това, че получават огромни суми от джоба на данъкоплатците\", категорични бяха депутатите от \"Атака\".