Съдовете за гответе са толкова важни, колкото и използваните продуктите...
Малко домакини, колкото и опитни да са, знаят колко важни са покритията на съдовете за готвене за вкуса на храната и здравето ни. За тяхната важно и много други подробности в студиото на „На кафе" разказа холистичният нутриционист Надя Петрова.
Съдове от нераждаема стомана или керамика са някои от покритията, които могат да направят храната ни освен по-вкусна, но и по-полезна за самите нас. Професионалните кухни много често използват именно съдове от нераждаема стомана. Чугун, глина, камък и желязо са други качествени материали, които може да използвате, за да сготвите поднесете вашите специалитети по най-добрия начин.
Специалистите съветват да внимаваме с хигиената в кухнята и с другите неща, които ползваме.
Целият разговор с Надя Петрова може да видите във видеото.