Мистър България '12 пък взе второ място и награда за най-хубаво мъжко тяло

Мис България 2006 и Мистър България 2012 обраха наградите на Мис и Мистър „Туризъм Интерконтинентал”, който се проведе в Доминиканската република на 31 юли.

Славена Вътова стана „Мис Туризъм Интерконтинентал”. Като допълнение към короната, тя беше наградена и за най-добро интервю, което всъщност е приз за културен посланик, уточни Вътова в „Здравей, България” днес. Представителките на Пуерто Рико и Венецуела станаха подгласнички на българката.

Мистър България 2012 Мартин Иванов стана втори в конкурса „Мистър Туризъм Интерконтинентал”, след представителя на САЩ.  

Вътова сподели, че е имало проблеми при пристигането за конкурса, защото багажът й изчезнал. Носията и официалната рокля за вечерта на официалните тоалети били в куфара, който не се появил на летището в деня на пристигането. В крайна сметка тя е трябвало да пропусне кръга с показването на националните носии. Въпреки това, Вътова описа цялото преживяване като много положително.

Иванов каза, че представянето на танците по време на конкурса е било най-интересно. Мистър България спечели и награда за най-фотогеничен участник и първо място в предварителните кръгове за най-хубаво мъжко тяло. Той ще представи България на конкурса „Мистър Свят” в Лондон, който ще се проведе в началото на 2013 г.

Какво още казаха нашите представители на конкурси за красота по света и кои имена изтеглиха те за наградените с билети за "Spirit of Burgas", вижте във видеото.