Те представиха достойно страната ни на конкурса "Мис/Мистър Туризъм Интерконтинел"

Славена Вътова достойно може да цитира сентенцията на великия Юлий Цезар – „Дойдох, видях и победих”. „Мис България” се завърна от Доминиканската република, където представи страната ни на  „Мис Туризъм Интерконтинентал”.  В мъжкото издание на надпреварата в името на родината се бори Мартин Иванов, който също се завърна като призьор.

 

„Мистър България” 2012 се пребори за титлите за най-хармонично тяло и най-фотогеничен участник. Самият той е доволен от представянето си, а ние се зачудихме дали победителят, който е американец, е бил толкова по-надарен от нашето момче.

 

Критериите за оценка на участниците са били изключително строги. Пред камерата на „Клуб Нюз” Славена сподели, че латинските държави като Пуерто Рико и Колумбия са имали по няколко представителки.

 

Най-усмихнатата „Мис България” е успяла да намери общ език с всички. Дори загубата на куфарът с официалната рокля и носията не са успели да помрачат перфектно й представяне на сцената.

 

Предизвикателствата не свършват до тук. След заслужената лятна почивка Мартин усилено започва да се готви за „Мистър Свят”, който ще се проведе през месец януари догодина.