Видеото й е допълнено от интересна хореография, която ни кара напълно да се потопим в ретро вълната

Нашите изпълнители умело се справят с всякакви творчески предизвикателства. Сами пишат текстовете за парчетата си, измислят сюжети за клипове, избират си тоалети и какво ли още не.

 

В актуалното си видео „Бонбони” Цветелина Янева лично се е погрижила за подбора на танцуващите момичета. Видеото е допълнено от интересна хореография, която ни кара напълно да се потопим в ретро вълната. Действието се развива в италиански квартал в САЩ, а декорът е част от мащабна кино продукция.

 

За да се пренесем в „олд скул” атмосферата допринася и изискания стайлинг на участници. Цвети не е изневерила на запазената си марка и както винаги блясва с тоалети по последен писък на модата. Идеята на клипа е повлияна от мюзикълите, които бележат истински бум през 60-те години на 20 век в Америка.

 

Звездата разкрива, че отдавна е искала да направи подобен клип, тъй като самата тя е подвластна на ретро стила. Прави ни впечатление, че в последните си проекти Янева залага основно на актьорските си заложби. Цялата концепция на „Бонбони” е естетически издържана и след гледане остава сладък после вкус! Поздравления за посланието на парчето, както и за целия екипа!