Двамата изпълнители дойдоха на събитието, придружени от приятелките си...

 

Екипът на Club News засече звездите на “X Factor” Ангел и Моисей да купонясват в нажежена до червено парти атмосфера. Множеството им фенки вероятно ще останат разочаровани, като разберат, че любимците им си имат гаджета. Изпълнителите се появиха под ръка с половинките си по време на промоцията на новия клип на Sanny Alexa и Touch Down. Като цяло обаче място за ревност няма – сърцата на шоумените са отворени към всички.
 
Изпълнителите на хита „Кой ден станахме” бяха емоционално посрещнати от знойните балетисти. И докато Моисей бе зает да разговаря с шоколадовите танцьори, Ангел буквално взриви дансинга. Колкото и да се опитваше, певецът не успя да скрие новата си татуировка на врата.
 
Сред гостите на промоцията се откроиха музикалният гуру Етиен Леви и певицата Боряна Баташова. Славена Вътова за пореден път бе придружена от „Мистър България 2012” Мартин Иванов. Носителката на престижната международна титла „Мис туризъм континентал” бе подбрала за вечерта плътно прилепнал тоалет.
 
Вниманието на множеството гости бе приковано от Sanny Alexa. Дивата от „X Factor” се появи на сцената в неузнаваема до оскъдност визия. Дженифър Лопес вече си има сериозна конкуренция в нейно лице! Гласовитата Сани изпълни най-новия си съвместен хит “Imma Model”, заедно с момчетата от Touch Down.
 
Една от изненадите на събитието беше и пред премиерното изпълнение на соловия й сингъл с участието на Бобо – „В Този Клуб”.
 
Атрактивните изпълнения на танцьорите от Макоза Ностра нажежиха страстите, а купонът както винаги продължи до малките часове на нощта.