Вижте седмичния хороскоп за последните шест зодии (от Везни до Риби)

Хороскоп за седмицата 10 - 16 септември

 

ВЕЗНИ
Разделяте се с лятото. Вероятно ще се наложи да оставите в миналото и други неща. Седмицата е вододелна и е време за преоценка на приоритетите. Трудно е, но не е невъзможно да овладеете желанието да сте прави във всичко. Не се стремете непременно да сте лидери. Това може да ви подведе и да прибързате по отношение на заключения, оценки. Посетете повече време на личната сфера. Не предприемайте пътувания, откажете се от някои прищевки, за да спасите домашния бюджет.

 

СКОРПИОН
Вие се чувствате укрепнали. Специално внимание отделяте на самостоятелните си занимания, настоявате да следвате собствените предпочитания. Имате ли намерение да приключите отношения (делови или лични), които вече ви тежат? Седемдневието ви предоставя възможност да го сторите. Съсредоточете важните разговори в рамките на дните 12 – 14 септември. Каквото и да решите да направите днес и сега, обмисляйте, претегляйте, защото връщане назад няма. 

 

СТРЕЛЕЦ
През основната част от периода ще се налага да сте далеч от местата, на които бихте искали да сте. Подредете програмата си, така че след 14 септември да съберете наедно желания и реалност. Пробвайте линия на поведение, която може да се определи на “плъзгане по повърхността”. Правилно избягвате задълбаване на отношения и проблеми, които не сте в състояние сами да разрешите. През уикенда задължително се разведрете, излезте сред природата или планирайте пътуване. Мислете, че го правите със здравословна цел.

 

КОЗИРОГ
Предстои интересна, раздвижена седмица. На хоризонта се появяват нови лица, раздвижва се атмосферата в дома, предстоят промени на работното място. Търсите варианти за нови приходи, търсите си работа, създавате условия за задълбочаването на една връзка и всичко това настоявате да се случи през дните от 10 до 13 септември. На 14, 15 и на 16 септември си позволете разтоварващи занимания, които да възвърнат доброто ви разположение на духа и оптимизма. Нуждаете се и от двете.

 

ВОДОЛЕЙ
Раздавате се, грижите се за околните и ги подкрепяте. Вероятно доста енергия ще отиде покрай тези занимания. Дали не си мислите, че ще ви отговорят със същото? Опитвате се да проверите или да докажете сами на себе си, че сте прави за едно или друго решение. Не е възможно да знаете и да можете всичко. Разпростирайте се върху познатите или проучените полета. На 14, 15 и на 16 септември ентусиазмът, завладял ви покрай възможността да реализирате една своя идея, може да ви докара разочарования.

 

РИБИ
Чудесна възможност за стартиране на нови интимни отношения, за задълбочаване на връзката, на която държите. Заради всичко това, за деловите ангажименти ще ви малко време. За да си го позволите, редно е да работите по-бързо и качествено от преди. Не се опитвайте да надхитрите сами себе си, правейки се, че не забелязвате общите проблеми на работното място? Дано не си мислите, че колегите ви не разбират намеренията ви. Това би ги отблъснало.

 

Автор: Даниела Евстатиева

 

Седмичния хороскоп за първите шест зодии четете тук