Предаването направи своето завръщане в ефира на Нова телевизия с гръм и трясък

„Господари на ефира“ направи своето завръщане в ефира на Нова телевизия с гръм и трясък в понеделник, 10-ти септември. Точно в 10 вечерта двамата водещи - Зуека и Рачков - откриха десетия сезон на шоуто. С ефектно влизане двамата прерязаха лента, на която пишеше „ЦЕНЗУРА“ и се запътиха към местата си през чисто новия декор с остатъка от буквите „УРА“ в ръце.

 


Голямата изненада на вечерта не се забави много и броени минути след старта на сцената изгряха новите адреналинки. При това не две, а ТРИ!  За да е шоуто пълно, към обичайния комплект блондинка(КАМИ), брюнетка (ВИКИ), вече се присъедини и червенокоса красавица (ПЕПИ).  

 


В предаването за първи път бяха показани и изключително забавни и „креативни“ реклами от българските регионални телевизии. А тази вечер пък започват и репортажите в неподражаемия и обновен стил на „Господари на ефира“. Ще видим първата част от поредица репортажи за алчен и изключително нагъл лекар от Перник, който иска пари от пациентите си, за да обори болнични, представяни пред ТЕЛК (трудово – експертни лекарски комисии). За това сигнализира зрителка на „Господари на ефира“, на която въпросният Д-р Танков – председател на такава комисия, е поискал 200 лева „като на свой човек“… а в допълнение на парите и агнешко месо!

 


Как точно се е случило това, ще видим в ексклузивен материал, а в продълженията ще чуем и какво обяснение даде Д-р Танков пред Боби Ваклинов и как се развива случаят като цяло.

 

Адреналинките:

 

БРЮНЕТКАТА
ВИКИ

 

Виктория Кузманова  е на 23 години от София. Родена е на 23.06.1989 г. Висока е 174 см. Като малка Вики е пяла във вокална група и е свирила на пиано, а с танци се занимава професионално от две години. Снимала се е в реклами, музикални клипове, филми, както и няколко пъти в „Пълна лудница“.Учила е информатика, което опровергава всички слухове за особените по характер, държание и външен вид хора, които се занимават с програмиране. Вики е усмихната и винаги заредена с енергия. Освен с танци всеки ден, поддържа перфектната си форма с каране на колело и бягане. Учила е английски, испански, руски и… иврит! Има фобия от вода и от мравки.

 

БЛОНДИНКАТА
КАМИ

 

Камелия Аврамова е от Пловдив. Родена е на 29.11.1989 г., което за момента прави 22 години. Висока е 170 см. Ками е започнала да танцува на 16 години в хаус клуб в Пловдив и оттогава не е спряла. Описва се като искрен до болка човек, ужасен педант, който винаги подрежда и пренарежда, амбициозна и с дяволски инат. Най-смелото нещо, което е правила, е да скочи във вода от 10 метра, за което получава овациите ни. Най-смущаващият момент в живота и пък е, когато е трябвало да излезе на сцената на X Factor на първите елиминации от тренировъчния лагер и да изпее непозната за нея песен и… забравила текста след първите няколко думи. Но такива неща се случват, а пък и сме сигурни, че ако не музикална кариера, то в „Господари на ефира“ ще видим и помним нейни незабравими танци.

 

ЧЕРВЕНОКОСАТА
ПЕПИ

 

Пепи Ялъмова е на 22 години, от София, но за разлика от другите две красавици е родена през 1990 г. и по точно на 25.04. Висока е 171 см. Тя е новото попълнение към обичайния дует „блондинка - брюнетка“ и определено се откроява с огнения цвят на косата си.
Пепи се занимава с танци от непоколебимо крехката 3-годишна възраст. Тренирала е професионално художествена гимнастика класически балет почти 10 години, а до ден днешен танцува всевъзможни стилове. Занимава се с дизайн и майстори собствени бижута. Умее да свири и на пиано. Знае английски и малко испански. Участвала е в различни ТВ продукции, а като малка се е снимала и в култовото „Лека нощ, деца“.  Не обича змии, за което не я виним.