Тази вече съквартирантите ще се срещнат с Памела Андерсън...

 

Десет от участниците на VIP Brother влязоха снощи в къщата. 
 
Първа прага прекрачи поп фолк фурията Бони и преди да си е поела дъх получи първата тайна мисия. Биг Брадър я оборудва с миниатюрна слушалка, благодарение на която тя получи серия от задачи, с които се справи блестящо: задаваше странни въпроси на съквартирантите, а за десерт дори успя и да се разплаче. С играта си Бони буквално взриви интернет пространството далеч преди края на живото предаване.
 
Актрисата Ирен Кривошиева участва със своя син Владимир Данаилов. Заедно с тях се появи и домашната любимка Лиляна. 
 
Истинска емоционална бомба сред някои от участничките предизвика журналистката Кристина Патрашкова, описала някога държавата като „страната на Златките”.  Тя ще дели един покрив именно с провокативната плеймейтка, известна на широката публика като Черната Златка.
 
ММА боецът Благой Иванов – Багата се появи веднага след бившата си приятелка, като присъствието му също обещава впечатляваща интрига.
 
Господин „Риск печели – риск губи” Къци Вапцаров също е част от звездния отбор. Вярва, че ще спечели симпатиите на зрителите и ще даде всичко от себе си. 
 
Сървайвърът Николай също пристигна с домашен любимец – кучето Манго.
 
Чаровната синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова обещава хубаво време през следващите три месеца, когато ще се радва още на компанията на мистър „Аз обичам България” Юлиян Константинов, както и на певицата Мариана Попова. 
 
Бъдете с VIP Brother и тази вечер, точно в 20.00 ч., когато българските знаменитости ще се срещнат очи в очи с Памела Андерсън.